Akciókkal készülnek a szezonra Visegrádon

A nyitás ideje még bizonytalan, de több fejlesztéssel és akciókkal készülnek a szezonra a Nagyvillámon.

A nyitás időpontja ugyan még bizonytalan, de több újítással és akcióval várják a síszezont Visegrádon. A Nagyvillám Sípálya új hóágyúkkal és megnövelt hóágyús pályafelülettel készül az idei szezonra – a remények szerint legkésőbb karácsony másnapján vehetik birtokba a pályákat a sízők. Idén már teljes kapacitással fog működni a tavaly nagy sikert aratott Doppelmayr tányéros lift. A Big Air nagy ugrató visszakerül a természetes dombra, ahol kevesebb hóból rövidebb idő alatt lehet megépíteni. Hétvégente a 3/B pálya adja majd a helyszínt a sí- és snowboard iskolának, hogy nyugodt körülmények között lehessen elsajátítani az alapokat.

A legyártott hó megőrzéséért folytatják a tavaly elindított programot, melynek keretében Dörken hőtükrös fóliával takarták le a dupla tolókaros felvonó nyomvonalát. A technológiát idén tovább fejlesztik és növelik a letakart felület nagyságát is a minél jobb minőségű hó és a minél hosszabb szezon reményében.

A kényelem növelése érdekében a parkoló új kövezést, a melegedő új belső burkolatot kapott, a kölcsönzőben pedig az új cipőszárítókkal hatékonyabban tudják szárítani a lábbeliket. A büfében immár lehetőség lesz a pályák zárását követően inni még egyet levezetésképp.

Az árak az elmúlt 5 évben változatlanok maradtak a Nagyvillámon, idén pedig további kedvezményekkel várják a vendégeket. Hétköznap és esténként 4 fő azonos időszakra történő jegyvásárlása esetén csak 3-at kell fizetni. A nagycsaládosoknak már a második gyerektől 50% kedvezmény jár, a többi gyerek pedig ingyenesen síelhet. Áttekinthetőbbé válik a jegyrendszer, ettől az évtől 2, 4, 6 és 8 órás jegyek közül lehet választani - a délután érkezők így akár az esti sízést is egy jeggyel vehetik igénybe.

2013-12-19 11:35:08

Címkék:

Kapcsolódó oldalak

Kommentek

Hogy mik vannak? Szólj hozzá regisztráció vagy bejelentkezés után!

További hírek

Összes hír

SíTV a Facebookon!