Disney figurák kerültek a legújabb snowboardokra

Egészen merész ötlettel rukkolt elő az egyik legnépszerűbb amerikai snowboard márka: Disney figurákat festett a legprofibb deszkákra. A top riderek 2013-ban Miss Röfivel vagy Brekivel a boardjukon versenyeznek majd.

A Burton snowboard márka kedvezve a kicsiknek és a nagyoknak megállapodást kötött a Disney-vel, hogy legújabb kollekciója még egyedibb legyen, mint eddig. A 2013-as évadban a Winter 13 fantázia nevet viselő szérián a Disney figurák kapják a főszerepet, köztük a Toy Story népszerű karakterei, valamint a Muppet Show sztárjai: Breki, Gonzo, Animal, Dr. Fog és Miss Röfi.
A külföldi versenyzők nagy örömmel fogadták az együttműködés eredményét, a vicces rajzfilmfigurákat a deszkákon. Mikkel Bang profi snowboardos az új lapok közül Miss Röfit választotta magának. „A muppet-es design nagyon „cool”, azonnal rákattantam – mondta. A Disney kollekciónak nemcsak a felnőttek és a profi versenyzők örülhetnek, hanem a gyerekek is. A Toy Story karaktereivel ellátott deszkákat ugyanis kifejezetten a kicsiknek tervezték. A három legkisebb méretű deszkát pedig tapadós lábtartókkal és speciális hámos kiegészítővel is ellátták.
A Burton snowboard és a Disney együttműködésével egy új trend jött létre a sportpiacon.

    

2012-11-28 10:46:04

Címkék:

Kommentek

Hogy mik vannak? Szólj hozzá regisztráció vagy bejelentkezés után!

További hírek

Összes hír

SíTV a Facebookon!