Kerekezésre fel - nyit a Bringaréna!

Szombattól kerékpáros paradicsommá alakul át Eplény.

Szombattól vehetik birtokba a kerékpár szerelmesei az eplényi Bringarénát, amint a sípályák immár harmadik éve alakulnak át bringaparkká. Miután Eplény a Balatontól mindössze fél órára található, a szabadidőközpont a tóparti vakációba is kiválóan beilleszthető kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A négyüléses sífelvonó a nyári szezonban libegőként funkcionál, továbbá a kerékpárosokat szállítja az Ámos-hegyi kilátóig. A gyalogosok a felvonóval, a kerékpárosok pedig az élménypályákon haladva jutnak vissza a völgybe. A Bringaréna pályarendszere a hegyikerékpáros tanulópályától és a könnyed családi élménypályáktól kezdve, az izgalmasabb cross nyomvonalakon át egészen a nehéz downhill nyomvonalakig kínál lehetőséget. Aki nem rendelkezne saját bringával, vagy az épp nincs kéznél, a pálya alján üzemelő kerékpárkölcsönzőből választhat egyet.

Idén is számos izgalmas esemény várja az érdeklődőket. Szezonindítóként április 26-án a Spartan Race Hungary futóverseny első hazai futama kerül megrendezésre. Két keréken a május végi Eplény Bike Fest, vagy a júliusban megrendezésre kerülő Downhill Országos Bajnokság keretében mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

A Bringaréna 10.00-18.00 óra között várja a kerékpárosokat, május végéig folyamatos akciókkal.
 

2014-04-23 09:21:49

Kommentek

Hogy mik vannak? Szólj hozzá regisztráció vagy bejelentkezés után!

További hírek

Összes hír

SíTV a Facebookon!