Napos, enyhe időben is lehet síelni

Eplény és Nagyvillám is várja a csodálatos, napos időben a síelni vágyókat.

A Nordica Síaréna ma 09:30-tól 20:00-ig van nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárakkal várják a síelni vágyókat. A pályákat vastag hóréteg borítja, jól síelhetők, nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os, a 7-es és az oktatópályák, szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, a 2-es csákányos és a tanulóliftek, várakozás nélkül lehet felvonózni. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvár a hegytetőn.
A héten lesz Szuperkedd és Extrapéntek is! Ez azt jelenti, hogy mindkét napon 09:30-tól 22:00-ig tartanak nyitva. Este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel csúszhatsz a fényárban úszó pályákon. Hétfőn, szerdán és csütörtökön pedig a normál hétköznapi menetrend szerint 09:30-tól 20:00-ig tartanak nyitva.

A Nagyvillámon tegnap éjjel volt eső, de a visegrádi gleccsert állja a sarat, az eső kisebb baj, mint a meleg szél. Ma szép síidő várható, sok napsütéssel, a kamerákon látszik, hogy összefüggő még a pályákon a hóréteg, így nyitva lesznek napközben, várhatóan 9-17 óráig. Működik minden szolgáltatásuk, és kedvezményes hétköznapi árakon lehet csúszni náluk, ráadásul a 3+1-es akcióval még ezek az árak is csökkenthetők.
Mivel éjszakától ismét itt az esős időjárás, majd a napsütéses meleg, tavaszias idő, elkezdik a hófelület átmentését a hidegebb idő megérkezéséig. Ennek keretében a tegnap összelapátolt dupla tolókaros felvonó nyomvonalát elkezdik letakarni. A C felvonó nyomvonalával kezdik, majd folytatják a B és D felvonókkal. Terveink szerint így holnaptól átmenetileg zárva lesznek a pályák, hogy utána a hideg megérkeztével, hóágyúzással javítva a hiányokat, mielőbb újra tudjanak nyitni. A tervezett oktatásainkat nem érintik a lezárások, mert a 2/A és a bébi pályán tudják folytatni azokat.
 

2014-02-10 12:22:33

Kommentek

Hogy mik vannak? Szólj hozzá regisztráció vagy bejelentkezés után!

További hírek

Összes hír

SíTV a Facebookon!