Természetes hóval is gyarapodnak a hazai sípályák

Az ország nagy részén havazik, a sípályák nagy része kinyitott, mindenki eldöntötte már hová megy síelni? A hajnali óráktól dél felől kiterjedt csapadékrendszer érkezett Magyarország fölé, mely országos havazást okoz. A nap folyamán folytatódik a hóesés, azonban délnyugat felől szűnik a havazás.

Eplényben egész éjszaka hóágyúztak, hajnalban pedig a természetes hó is elkezdett esni. A havazás ellenére az utak járhatóak, 2318 méter nagyszerű, ratrakolt pályával várnak mindenkit. Síelhető a teljes 1-es pálya, 7-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, valamint a T1, T2, T3 pályák, szárnyal Magyarország egyetlen négyülésese az OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, 2-es csákányos, valamint két tanulólift. Kedvezményes hétköznapi jegyárakkal várják a síelni vágyókat 09:30 és 20:00 között.

  

Visegrádon is gyarapszik a sípálya természetes hóval, a fővárostól nem messze remek lehetőség nyílik a síelésre. Nyitva az 1/A, 2/A és bébi pálya öt felvonóval lehet feljutni a pálya tetejére, különleges kedvezményekkel várják az odalátogatókat. Az utakat folyamatosan takarítják, nyitva van a kölcsönző, működik a Visegrád sí és snowboard iskola, a büfé előtt a felújított melegedőben pedig már a forralt bor és a frissen sült pogácsa illata árad.
 

2014-01-29 13:15:34

Kommentek

Hogy mik vannak? Szólj hozzá regisztráció vagy bejelentkezés után!

További hírek

Összes hír

SíTV a Facebookon!