Üdvözlünk a sítv.hu oldalon!


A sítv.hu Magyarország első havas sportokkal és téli utazással foglalkozó webtv-je. A 2009. szeptemberi indulása óta eltelt hónapokban az internetes piac meghatározó hír- és videóportálja lett.

Amire a 2010/2011-es szezonban büszkék lehetünk:

1. 2010. október 1. és 2010. december 31. között 173849 látogatást mért a Google Analytics programja az oldalon, ez három és félszerese (pontosan 363 százaléka) a 2009-es év hasonló időszakában elért adatnak.

2. Ismét több országos televízió, rádió és internetes portál hivatkozott exkluzív híreinkre, több országos televízió használta videó felvételeinket.

3. A magyar sípályákkal foglalkozó közleményeinket időnként több tucat internetes oldal is átvette, így több százezer emberhez jutottak el a hazai síterepekkel kapcsolatos hírek, programajánlók.

4. Majdnem tízszeresére nőtt a SíTV Klub tagjainak száma, immár a legmenőbb magyar sípályákon, és a legnagyobb sportboltok némelyikében is kedvezmény jár a klubkártya tulajdonosoknak.

5. Új, saját gyártású oktatófilm sorozatokat indítottunk, például a carving síelés szerelmeseinek, illetve a kezdő snowboardosoknak. Külön oktatófilm készült mások mellett a bukósisakok fontosságáról, illetve a gyerekek síoktatásáról.

6. Médiapartnerségi szerződést kötöttünk a Magyar Snowboard Szövetséggel.

7. Elkészült Európa több mint 300 síterepének részletes leírása.

8. Új síterep bemutató videókat forgattunk itthon és külföldön.

9. Ismert emberek meséltek a sítv.hu nézőinek a síelésről, illetve a téli sportokról, köztük Talmácsi Gábor, Baumgartner Zsolt, Balogh Gábor vagy Debreczeni Zita.

10. Elkezdtük a szállásokat bemutató videók forgatását (Sissi Park, Lachtalhaus), sőt öltözködési tanácsokat is adtunk a Heavy Tools támogatásával.

Amire a 2009/2010-es szezon után büszkék lehettünk:

1. Országos hírnév – több országos tévé, rádió és internetes oldal is hivatkozott 2009/2010 telén sítv.hu-ra, mint megbízható, hiteles és mérvadó hírforrásra. Az MTI illetve a Független Hírügynökség is rendszeresen átvette híreinket, napilapok címlapjain szerepeltünk, országos és regionális tévécsatornák mutatták be videóinkat, szakértőként nyilatkoztunk az Inforádiónak illetve a Magyar Rádiónak, sőt olyan internetes oldalak is hétről-hétre idézték a sítv.hu híreit, mint az Index, az Origo, az mno.hu, a nol.hu, a hvg.hu vagy éppen a hirado.hu!

2. Megbízható hírforrás - 2010 februárja óta a sítv.hu látja el az Országos Meteorológiai Szolgálatot az európai, valamint a magyar sípályák hóadataival. Hetente többször frissül a síelőknek, snowboardosoknak szóló alpesi időjárás-jelentésünk és lavina-előrejelzésünk.

3. Friss, érdekes, szórakoztató – a 2009/2010-es szezon számokban is meggyőző: 150 videó, 400 hír, 2000 név a hírlevél listán, és ez még csak a kezdet… Az első szezonban 126 ezer 270-en nézték meg a sítv.hu videóit, a híreket összesen 206 ezer 652 internetező olvasta el, az európai síterepekről szóló leírásokat 62 ezer 695-en böngészték át.

4. Katt, katt, katt – Hétről-hétre egyre több látogatót vonzott a sítv.hu A 2009/2010-es rekordot 2010. február 4-én ünnepeltük, aznap 17997 egyedi látogató 18545-ször kereste fel az oldalt. Hoppá!

Kerüljön Ön is a képbe, hirdessen a sítv.hu-n! A média ajánlat itt letölthető PDF formátumban.

sítv.hu – a komplex téli portál

Olyan oldalt építünk, ahol a magyar síelők, snowboardosok, sífutók, szánkósok, sőt még a korcsolyázók is, az összes őket érintő, érdeklő információt megtalálják. Mindezt modern, fiatalos, dinamikus feldolgozásban.

A sítv.hu célja, hogy a videók mellett komplex szolgáltatást nyújtson az internetezőknek. Egyedülálló, folyamatosan bővülő adatbázisának köszönhetően segít a megfelelő síterep, szállás vagy utazási iroda kiválasztásában, de emellett tudósítói és panorámakamera hálózatának köszönhetően naprakész időjárás- és hóhelyzet-jelentést ad.

Különös hangsúlyt fektetünk az oldal közösségépítő szerepére, a sítv.hu segítségével bárki kereshet magának útitársat, kereskedhet a síbörzén, vagy megoszthatja videóit és tapasztalatait a többi felhasználóval. 

sítv.hu – tévézés stressz nélkül

Ha minket néz, akkor vége a hosszú reklámblokkok bámulásának, a tévéújságok böngészésének, a rohanásnak (Jaj, vajon hazaérek-e a kedvenc síelős műsoromra…?!?!?) – a 21. század már az internetes tévézés kora, egyre többen változtatnak tévézési szokásaikon, a nagy csatornák mellett/helyett ma már inkább a tematikus csatornákat, webtv-ket választják az emberek.

Magyarországon most már majdnem 2 és fél millió internetelőfizető van, a szélessávú előfizetések száma pedig már meghaladta a másfél milliót (forrás: NHH). A fejlődés folyamatos, a tendencia egyértelmű. Egyre többen és egyre több helyen tudnak kiváló minőségben videózni, „tévézni” a számítógépükön. 

sítv.hu – az újító

Magyarországon a sítv.hu csinált először részletes síterep- és szálláskeresőt, jól használható oktató- és síiskolakeresőt, mi kezdtük kiépíteni a tudósítói rendszert és mi alapítottunk először klubot a nézőinknek, olvasóinknak.
Még tele vagyunk újabb és újabb ötletekkel, amiket a következő néhány szezonban fokozatosan vezetünk majd be.

A sítv.hu saját forgatóstábja és külföldi partnerei segítségével rengeteg friss videót kínál a felhasználóknak. Események valamint versenyek összefoglalóit, friss hírösszefoglalókat, időjárás-jelentést, technikai tippeket, oktatófilmeket, síterep-, szállás-, üzlet- és síiskola-bemutatókat láthatnak a nézők. Kiemelt szerepet kapnak a snowboardosoknak szóló videók, illetve a nézők által készített „home” videók.

Megalakítottuk a SíTV Klubot –  a klubtagság számtalan előnnyel jár, többek között kedvezményes vásárlásra jogosít fel a sítv.hu partner üzleteiben, illetve síutakat, sítáborokat, klubnapokat rendezünk a tagoknak, hogy ne csak az internet kössön minket össze! 

sítv.hu – a szakértő

Magyarországon egyedülálló síterepkereső rendszert alakítottunk ki. Ha, Ön olyan helyet keres, ahol van például szánkópálya, éjszakai síelési lehetőség és uszoda, de mégis közel van Magyarországhoz, mi néhány kattintással megmutatjuk, hogy melyik terepet válassza.

Új kezdeményezés, hogy külön szakértői gárdát állítunk fel, akik hitelesen és naprakészen tudnak nyilatkozni a felhasználókat érdeklő kérdésekben. Oktatók, edzők, síbolt-tulajdonosok, versenyzők, de még orvosok is helyet kapnak a sítv.hu szakértői csapatában.

Szintén újdonság a tudósítói hálózat kiépítése, hogy hétről-hétre friss, és valóban hiteles információkat lehessen olvasni a síterepekről. 

sítv.hu – a hatékony hirdetések helye

A sítv.hu sokkal célzottabban képes elérni a reklámozók számára fontos közönséget. Az országos tévék méregdrága kampányai helyett érdemesebb az olcsóbb, hatékonyabb, jól targetálható hirdetési formákat választani.

Célunk, hogy ösztönözzük a hirdetőink által kínált termékek és szolgáltatások iránti keresletet, és egyúttal segítsünk a 4-500 ezer magyar síelőnek, snowboardosnak a választásban. 

sítv.hu – a csapat

A sítv.hu megálmodói és szerkesztői több mint tíz éves televíziós, kommunikációs- és sportmenedzseri, síoktatói és orvosi tapasztalattal rendelkeznek.

A sítv.hu 2009 őszén indult. Célunk, hogy az oldal rövid időn belül a magyar sí- illetve snowboardélet meghatározó hír -, információ- és élményforrása legyen.

 

A fenti bemutató leírás ide kattintva, letölthető .pdf formátumban!

Oldaltérkép, itt!

Egyelőre a sítv.hu 1.0-s verzióját tudod használni. Mondanunk sem kell, hogy az oldal még nem tökéletes, a videótárt és az adatbázisunkat is folyamatosan bővítjük, ha valamit most nem találsz, gyere vissza egy picit később!

SíTV a Facebookon!