A sítv.hu MÉDIA AJÁNLATÁNAK  letöltése PDF formátumban.
Bannerhelyek a főoldalon, a videó aloldalon és egyéb aloldalakon.
Szöveges hirdetési lehetőség a hírek aloldalon.

A sítv.hu Magyarország első havas sportokkal és téli utazással foglalkozó webtv-je. A 2009. szeptemberi indulása óta eltelt hónapokban az internetes piac meghatározó hír- és videóportálja lett.

Amire az első szezon után büszkék lehetünk:

1. Országos hírnév – több országos tévé, rádió és internetes oldal is hivatkozott 2009/2010 telén sítv.hu-ra, mint megbízható, hiteles és mérvadó hírforrásra. Az MTI illetve a Független Hírügynökség is rendszeresen átvette híreinket, napilapok címlapjain szerepeltünk, országos és regionális tévécsatornák mutatták be videóinkat, szakértőként nyilatkoztunk az Inforádiónak illetve a Magyar Rádiónak, sőt olyan internetes oldalak is hétről-hétre idézték a sítv.hu híreit, mint az Index, az Origo, az mno.hu, a nol.hu, a hvg.hu vagy éppen a hirado.hu!

2. Megbízható hírforrás - 2010 februárja óta a sítv.hu látja el az Országos Meteorológiai Szolgálatot az európai, valamint a magyar sípályák hóadataival. Hetente többször frissül a síelőknek, snowboardosoknak szóló alpesi időjárás-jelentésünk és lavina-előrejelzésünk.

3. Friss, érdekes, szórakoztató – a 2009/2010-es szezon számokban is meggyőző: 150 videó, 400 hír, 2000 név a hírlevél listán, és ez még csak a kezdet… Az első szezonban 126 ezer 270-en nézték meg a sítv.hu videóit, a híreket összesen 206 ezer 652 internetező olvasta el, az európai síterepekről szóló leírásokat 62 ezer 695-en böngészték át.

4. Katt, katt, katt – Hétről-hétre egyre több látogatót vonzott a sítv.hu A 2009/2010-es rekordot 2010. február 4-én ünnepeltük, aznap 17997 egyedi látogató 18545-ször kereste fel az oldalt. Hoppá!

Kerüljön Ön is a képbe, hirdessen a sítv.hu-n!

A célunk a következő szezonban is változatlan marad! Egy olyan komplex téli portált építünk, ahol a magyar síelők, snowboardosok, telemarkosok, sífutók és szánkósok megtalálják az összes őket érintő, érdeklő információt. Mindezt modern, fiatalos, dinamikus feldolgozásban.
A sítv.hu célzottan képes elérni a reklámozók számára fontos közönséget. A méregdrága kampányok helyett érdemesebb az olcsóbb, hatékonyabb, jól targetálható hirdetési formákat választani!
Célunk, hogy ösztönözzük a hirdetőink által kínált termékek és szolgáltatások iránti keresletet, és egyúttal segítsünk a 4-500 ezer magyar síelőnek, snowboardosnak a választásban.

A sítv.hu média ajánlatának letöltése PDF formátumban.


Amennyiben szeretne bekerülni sitv.hu adatbázisába, az alábbi űrlapokat használhatja:

Marketing vezető:

Varga Patrícia
E-mail: patricia.varga@sitv.hu

Médiaügynökségi értékesítés:Papp László                                                    
sales@gmedia.hu
telefon: +36 21 252 4888
mobil: +36 30 931 9264

SíTV a Facebookon!