Freeride Club Sí és Snowboard Iskola

A Freeride Klub a külföldi táborainak árából 10 százalék kedvezményt ad a SíTV Klub tagjainak!!! Köszönjük!

A Freeride Club Szabadidő és Sport Egyesület 2009. januárban alakult meg. Az egyesület megalakításával a sí és snowboard sportágak népszerűsítését és minőségi oktatását tűztük ki célul.

Elsődleges számunkra, hogy ne csak oktassunk, hanem megszerettessük ezt a gyönyörű sportágat, ennek érdekében játékos foglalkozásokat tartunk a gyerekeknek, próbálunk mindig jó légkört teremteni az oktatás során, tanítványaink nagy részével baráti kapcsolatot ápolunk. Családbarát hozzáállásunk mellett a fiatalos lendület, jókedv, türelem valamint a maximális szakmai felkészültség jellemző ránk. Mi mindannyian a sport szerelmesei vagyunk, testnevelő tanárok, edzők, oktatók és versenyzők.

Az oktatás mellett törekedünk komplex szolgáltatást nyújtani, ennek érdekében műanyag sípályánkon a Vadon Sport által biztosított Technica sícipők és Völkl sílécek, illetve a Store13 által biztosított Burton snowboard deszkák széles választékából lehet bérelni műanyag pályás vagy akár külföldi használatra is egyaránt.. Külföldi útjaidra pedig síiskolánkban köthetsz utasbiztosítást.

Az oktatás után megfáradt lurkók a melegedőben elhelyezett kis trambulinon vezethetik le a sízést, boardozást.

A sí és snowboard tanfolyamok szeptembertől áprilisig tartanak, csoportos és magánórás keretekben belül folynak. Minden hónapban próbálunk egy-egy felejthetetlen programokat szervezni tanítványainknak. Ilyenek például a esti síelések forralt borozásokkal és grillpartykkal, a jelmezes halloweeen csúszás zsíros kenyérrel és forró teával, a síelő mikulás és még sok más érdekes program.
A programokon minden egyesületi tagunk díjmentesen részt vehet!

Cím: Budapest, XI. kerület, Vöcsök utca
Telefon: 06 70 949 95 65
Web: http://www.freerideclub.hu
E-mail: info@freerideclub.hu

Szolgáltatások

  • Sítv klubtag
  • Síoktatás
  • Snowboard oktatás
  • Gyerek oktatás
  • Felnőtt oktatás

SíTV a Facebookon!