Neckermann

Kül- és belföldi, egyéni és autóbuszos utazások szervezése, repülőjegy, incentive utak, sport és kulturális célú utazások szervezése, bonyolítása.

Cím: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 5.
Telefonszám: 06 40 200 776
Web: www.neckermann.hu
E-mail: nur@neckermann.hu

1993 óta van jelen a magyar turisztikai piacon, jelenleg 28 irodával rendelkezik, melyből 14 Budapesten található. Szezononként széles választékkal áll az utasok rendelkezésére: repülős csomagtúra ajánlatai nyáron a mediterrán tengerpartra szólnak, kiemelendő belőle a klubszálloda, Klub Oázis programja, az exkluzív partnerhotel hálózata (Iberostar, Sentindo, Cordial, H10 stb.), télen a közeli mediterrán tengerpartok üdülőhelyei mellett egzotikus úticélokra is kínál szálláshelyeket. Egyéni, csak szállásajánlatokat tartalmazó katalógusai télen a síelők és a pihenést, wellnessezést szeretők részére nyújtanak ajánlatokat, nyáron a tengerpartok és a hegyvidékeket kedvelők részére. Emellett még 2 katalógusa van: Belföldi Ajánlatok és Szálláshelyek és programok a világ nagyvárosaiban - City. Külön kedvezményesebb ajánlatait a Neckermann Börze katalógusban jelenteti meg.

Országszerte kb. 300 partneriroda értékesíti a Neckermann ajánlatait, tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) és egyes irodái a Légifuvarozók Nemzetközi Szervezetének (IATA). "Minőség, biztonság, garancia... kedvező áron!" szlogen értelmében szolgálja immár 16 éve a nyaralni, üdülni vágyókat.

Célállomások:

Szolgáltatások:

  • családi utak
  • egyéni utazások
  • buszos utak
  • repülős utak

Galéria

  • Galéria
  • Galéria

Kapcsolódó oldalak

SíTV a Facebookon!